Cum să îți deschizi cont DoTerra

de admin
Cum să îți deschizi cont DoTerra

E super ușor să-ți deschizi propriul cont Doterra !

Recomand să te înscrii achiziționând un kit de înscriere…

… acesta te va ajuta să te bucuri din plin de efectele uleiurilor esențiale și în același timp să economisești bani (în cazul kit-urilor, taxa de înscriere de 20 de euro este inclusă în prețul acestuia). Dacă nu știi ce kit ți se potrivește, te pot consilia cu mare plăcere. Trimite-mi un mesaj aici. Am și eu, la rândul meu, preferatele mele.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Urmează pașii de mai jos…

kit doterra inscriere

1. Click JOIN&SAVE (dreapta sus).

2. După ce ai citit informațiile legate de diferența dintre Wholesale Customer și Consultant, Click JOIN DOTERRA (dreapta jos).

3. Alege limba, continentul și țara.

4. Te sfătuiesc să bifezi WHOLESALE CUSTOMER (vei putea să schimbi opțiunea ulterior dacă vrei).

5. Completează câmpurile cu informații personale, de contact și adresa de livrare. La SPONSOR va apărea automat numele și ID-ul meu. Dacă dorești să te înscrii sub altcineva, poți să modifici.

6. Apoi alege un KIT DE ÎNROLARE, care include taxa de înscriere de 20 euro sau înregistrează-te plătind taxa, iar apoi îți poți achiziționa uleiurile la preț wholesale.

7. Verifică comanda și proceseaz-o.

Felicitări ! Urmează să te bucuri de beneficiile acestor minunate esențe din natură !

Asta e tot !

Super ușor.

Ți-ai deschis contul și ți-ai început propria călătorie cu aceste uleiuri care mie una mi-au schimbat viața.

Vei primi un e-mail de bun venit de la mine și acces la toate grupurile de suport și informare dar și la programele educaționale pe care le cunosc.

Ești pregătită ?

doterra uleiuri esentiale

Simți că mai ai nevoie de informații înainte să te înscrii ?

Te înțeleg perfect. Atunci când achiziționezi ceva, orice, uneori poate să fie o investiție mare pentru unii. Dacă nu ai deja un cont Wholesale și ai nevoie de sprijinul meu, te rog să faci clic pe butonul de Contact de mai jos. Voi încerca să îți răspund la toate întrebările pe care le ai.