Briose cu spanac si branza de capra

de admin
Briose cu spanac si branza de capra

Ori de câte ori luăm prânzul sau cina în afara casei (vizite, călătorii, picnicuri, etc.) pregătesc rapid aceste briose cu spanac si branza de capra. Ne plac atât de mult încât le-am pregătit și pentru prima aparație TV pe tema autodiversificării, la emisiunea Prietenii de la 11 de la Antena 1 (click pentru a afla mai multe și a vedea inregistrarea, la finalul articolului). Sunt pufoase, sățioase și pline de nutrienți.

Timp preparare: 10 min          Timp coacere: 25 min      Număr porții: buc.

Ingrediente

2 ouă
2 linguri ulei de măsline extravirgin
2 linguri brânză de capră
2 linguri făină integrală de grâu
3 linguri spanac fiert și mărunțit
1 cățel de usturoi

Mod de preparare

Se bat albușurile până se fac spumă. Se toarnă făină de grâu în ploaie peste albușuri. Separat, se amestecă gălbenușurile, brânza, spanacul, uleiul de măsline și usturoiul. Se încorporează albușurile cu o paletă, amestecând ușor, cu mișcări verticale, de sus în jos, pentru a menține compoziția pufoasă. Se toarnă în formele de brioșe și se coc la 160 grade fără ventilator pentru 25 de minute.

Dacă ai încercat acestă rețetă de briose cu spanac si branza de capra, m-aș bucura să îmi spui părerea ta, într-un comentariu mai jos. Deasemenea, pentru a nu pierde viitoarele articole, te poți abona la Newsletter sau să dai “like” paginii de Facebook.

Facebook comments

ALTE RETETE SIMILARE

Lasa un comentariu