Bulete de broccoli si parmezan

de admin
bulete cu broccoli si parmezan

Coapte în cuptor și pline de nutrienți, aceste bulete se pot servi calde sau reci și sunt o alternativă sănătoasă la binecunoscutele bulete de cașcaval. Dacă cei mici nu sunt fani broccoli, sunt șanse să se rezgândească după ce le gustă.

Timp preparare: 20 min          Timp coacere: 30 min           Număr porții:15 buc.

Ingrediente

200 g broccoli proaspăt sau congelat
2 felii mici pâine neagră
1 ou ecologic
30 g parmezan ras
sare (doar după vârsta de 1 an)
2 caței mari de usturoi sau 4 mici

Mod de preparare

PASUL 1
Fierbe broccoli la abur, al dente, și taie-l mărunt.

PASUL 2
Prăjește pîinea și marunțește-o cu ajutorul unui tocător electric, până capătă textura unui pesmet mai grunjos.

PASUL 3
Curăță usturoiul și trece-l prin presă.

PASUL 4
Amestecă toate ingredientele într-un bol până se omogenizează și se formează un aluat.

PASUL 5
Modelează cu ajutorul palmelor bile de 2-3 cm diametrul și așează-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

bulete de broccoli si parmezan

PASUL 6
Coace buletele la 180 grade timp de 20-30 min sau până se rumenesc. Servește-le calde sau reci alături de un sos de iaurt și salată.

Facebook comments

ALTE RETETE SIMILARE

Lasa un comentariu